Catering Wielkanocny

wzor 1 Catering Wielkanocny

Zamówienia przyjmujemy do 13.04.2025 r. drogą mailową, telefonicznie bądź osobiście.
Wartość zadatku 50% kwoty zamówienia. Odbiór osobisty 19.04.2025 r. w godz. 11:00 – 18:00.

Dania ciepłe

Udko kaczki pieczonej

25 zł / szt.

Gołąbki tradycyjne

w sosie pomidorowym
16 zł / szt.

Zraz wołowy

ogórek kiszony, boczek, cebula
26 zł / szt.

Zraz wieprzowy

z borowikami
25 zł / szt.

Roladka z piersi kurczaka

z szynką parmeńska, szpinak, suszone pomidory, gorgonzola
25 zł / szt.

Devolay z masłem

25 zł / szt.

Kaczka pieczona w całości

z jabłkiem, pomarańczą i rozmarynem
110 zł / szt.

Oycowe pierogi z kaczką

4,5 zł / szt.

Oycowe pierogi ukraińskie

3,5 zł / szt.

Dania zimne

Paszet z kaczki

45 zł / kg

Paszet wieprzowy

35 zł / kg

Wędzony pstrąg

ok. 600g
35 zł / szt.

Sałatka jarzynowa

35 zł / kg

Roladka z łososia wędzonego

z musem z awokado
55 zł / 400 g

Schab pieczony

w ziołach i suszonych pomidorach
62 zł / kg

Karkówka pieczona

z kaparami i czosnkiem
59 zł / kg

Kaczka pieczona

(trybowana) faszerowana mięsem wieprzowym i borowikami (pół kaczki)
67 zł / szt.

Zupy

Żur Staropolski

48 zł / 900 ml

Barszcz biały z białą kiełbasą

45 zł / 900 ml

Zupa chrzanowa wegetariańska

35 zł / 900 ml

Dodatki

Modra kapusta

16 zł / 200 g

Zasmażana kapusta

16 zł / 200 g

Sos cumberland

16 zł / 200 g

Sos chrzanowy

16 zł / 200 g