Szanowni Goście
Przyjęcia komunijne w Restauracji Oycowa Zagroda słyną z wysokiej jakości dań,
profesjonalnej obsługi, pięknego pleneru i atrakcyjnego placu zabaw.
W standardzie każdego przyjęcia gwarantujemy:
- Wystrój kwitowy
- Pokrowiec z elementem dekoracji dla dziecka
- Ogrodzony i bezpieczny plener
- Mini ZOO
- Bezpłatny parking
MENU I – 2020 rok
/ wartość pakietu z napojami 185 zł/os /
Zupa :/ jedna pozycja do wyboru/
* Wiejski rosół z makaronem i marchewką
* Aksamitny krem z pieczonych pomidorów z łezką bazyliowej śmietany
Danie główne:
*Medalion wieprzowy faszerowany grzybami w sosie własnym
*Roladka drobiowa z masełkiem panierowana
*Pierś faszerowana rukolą i suszonym pomidorkiem w sosie serowym
Dodatki:
*Ziemniaki gotowane z koperkiem
*Ziemniaki opiekane
*Ryż czerwony po turecku
*Marchewka z groszkiem / Kapustka modra
*Zestaw surówek – 2 rodzaje
Deser serwowany :
*Panna Cotta na ziemi jadalnej z musem owocowym
Kolacja:
Przystawki zimne (serwowane na półmiskach w stole )
*Półmisek wędzonek wiejskich z własnej wędzarni z dipami
*Kolorowe roladki drobiowe z dodatkami
* Filet z pstrąga w salsie paprykowo-pomidorowej
*Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi i chrupkim bekonem
*Sałatka Capresse z sosem balsamico i orzechami
*Chrupiące pieczywo, masło
Na ciepło :
*Kolorowe Mini szaszłyczki drobiowe
*Kawałki wytrybowanego pstrąga pieczonego w ziołach / Bitki schabowe w sosie własny
*Zapiekaneczki z serem i dodatkami
MENU II – 2020 rok
/ wartość pakietu z napojami 205 zł /os /
Zupa : / jedna pozycja do wyboru/
* Wiejski rosół z makaronem i marchewką
*Krem szparagowy z grzanka ziołową
* Krem z grzybów leśnych z pietruszką
Danie główne:
* Polędwiczka wieprzowa saute w sosie kurkowym
*Roladka drobiowa z masełkiem panierowana
*Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem w sosie serowym
* Fileta z pstrąga w kawałkach z mozarellą pieczony w piecu
Dodatki:
*Ziemniaki gotowane z koperkiem
*Ziemniaki opiekane
*Ryż czerwony po turecku
*Marchewka z groszkiem / Kapustka modra
*Zestaw surówek – 2 rodzaje
Deser serwowany :
Panna Cotta na ziemi jadalnej z musem owocowym
Kolacja :
Przystawki zimne ( na półmiskach w stole ):
*Półmisek wędzonek wiejskich z własnej wędzarni z dipami
*Kolorowe roladki drobiowe z dodatkami
* Filet z pstrąga w salsie paprykowo-pomidorowej
*Sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi i chrupkim bekonem
*Sałatka Capresse z sosem balsamico i orzechami
*Chrupiące pieczywo, masło
Na ciepło :
*Kolorowe Mini szaszłyczki drobiowe
* Bitki schabowe w sosie własny/ Kawałki wytrybowanego pstrąga pieczonego w ziołach
*Zapiekaneczki z serem i dodatkami
—————————–
Pakiet napojów bezalkoholowych:
(kawa, herbata, soki pomarańczowy, jabłkowy, woda gazowana i niegazowana)
Dodatkowo oferujemy :
1.Pucharek lodów z dodatkami 14 zł /szt
2.TORT KOMUNIJNY :
*.Śmietanowy
*. Śmietanowy z owocami
*.Czekoladowy z wiśniami
*.Malinowy, truskawkowy, cytrynowy,
*. Cappuccino
Wartość tortu 110 zł/ kg / cena uzależniona jest od smaku, kształtu, wagi tortu/